Haptotherapie de Hagen

Ervaringen

Tijdens de sessies bij Astrid heb ik mee mogen maken hoe waardevol haptonomie is.
Ik voelde mij erg veilig bij Astrid. Ze heeft een professionele en toch persoonlijke aanpak, waardoor ik erg op mijn gemak was. Ik kon stap voor stap dichter bij mijn gevoel en intuïtie komen. 

Ik heb ervaren hoe het is om met zachtheid naar mijzelf te kijken, mijzelf te zijn. Zonder oordeel en met plezier. Ik voel me sterker, mentaal en fysiek. Ik sta steviger op mijn benen, ben stabieler. Angsten die ik had of dingen waar ik bang voor was kan ik steeds beter benoemen, aankijken en mee omgaan.

Astrid is het opstapje geweest om volledig in het leven te (kunnen) staan. 

Annelies

http://healthywomenlifestyle.net/tamoxifen http://healthywomenlifestyle.net/anastrozole

Tijdens de sessies bij Astrid heb ik geleerd om dichter bij mezelf te komen, bij mijn emoties. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen, zet meer door en kan beter luisteren naar mijn intuïtie. Verder heb ik meer rust gekregen in mijn hoofd en ook in mijn zoektocht.

Tiny

http://bestbraindoping.com http://treatmentforepilepsy.info

Ik loop al jaren tegen de vraag aan, wat wil ik nu eigenlijk met mijn werk? Astrid heeft me laten zien dat er meer is dan de vraag wat voor functie of organisatie bij me zou passen. In mijn hoofd wist ik dat natuurlijk wel, maar dat stuk was voor mij nog onontgonnen gebied. In een paar sessies haptocoaching heb ik ervaren wat ik miste in mijn werk, of beter gezegd óp mijn werk; contact met anderen, de mens achter de collega zien en laten zien, dat samenwerken niet een noodzakelijk kwaad is om een opdracht te volbrengen, maar dat het eigenlijk ook heel leuk en fijn kan zijn, dat ik dat ook nodig heb. Nu ik me dit realiseer ga ik er vrijwel dagelijks meer naar op zoek, ook buiten het werk, en beleef het bewuster als ik contact/steun/hulp vind en ik voel me hierdoor veel meer in balans. Astrid, dank hiervoor, ik kan moeilijk omschrijven hóe je het precies hebt gedaan, maar het heeft in elk geval effect gehad!

thebestmusclerelaxers.net

Vera

Door dichterbij mezelf te staan en mezelf beter te voelen kwam er ruimte voor meer en echte contacten met andere mensen.
Door dichterbij mezelf te staan en mezelf te voelen ervaar ik meer rust en kan ik vanuit die ruimte beslissingen nemen.
Door dichterbij mezelf te staan voel ik dat ik goed ben zoals ik ben en dat geeft meer zelfvertrouwen.
Nog steeds is de weg soms hobbelig maar ik heb geleerd om te vertrouwen en te voelen.

Marloes

anti-inflammatory-medication.info http://stop-infections.net

Van Astrid heb ik geleerd in tien sessies om meer zelfvertrouwen te krijgen en van het denken in mijn hoofd naar het voelen van mijn gevoel te gaan. Ik heb mijn onzekerheid beetje bij beetje los kunnen en durven laten en ze heeft me geleerd dat ik er mag zijn van mezelf en dat ik de goedkeuring van anderen niet meer nodig heb. Het voelt zo stoer nu, dat ik dit over mezelf kan zeggen!

In de sessies heeft ze me geleerd mijn lichaam te accepteren en emoties toe te laten door o.a. haar hand op mijn hoofd of rug te leggen. Door positiebepaling heb ik ook geleerd hoe ik overkom bij anderen. Ze heeft me goed kunnen spiegelen en er zijn wat tissues doorheen gegaan, maar ik kwam iedere keer dat ik bij haar geweest was, opgeluchter en met een steeds lichter wordend hart weer naar huis.

http://healthywomenlifestyle.net/cabergoline http://healthywomenlifestyle.net/letrozole http://healthywomenlifestyle.net/valacyclovir

Astrid is een heel lieve, rustige, zachte en sterke therapeut die veel inzicht en overzicht heeft, met beide benen op de grond staat en je haarfijn doorheeft als je aan het dissociëren bent. Ze doet dit alles met veel liefde en respect en eigenlijk laat ze het je allemaal zelf doen.

Erwin