Haptotherapie de Hagen

Traject haptocoaching

 

'Rust in je hoofd, vertrouwen in je lijf'

Dit is een traject van vijf sessies op haptonomische basis. Tijdens die sessies maak je kennis met positiebepaling en aanraking. Afhankelijk van wat bij jou de aandacht vraagt, komt het accent op één van de twee te liggen. Je ontdekt wat je lijf en je gevoel je te vertellen heeft. Waar zit spanning, waar liggen je behoeften, wat voedt je en geeft je juist ontspanning? Verder krijg je zicht op wat je non-verbaal communiceert. Je lijf heeft een verhaal te vertellen en als jij kunt luisteren, kan dat een groot effect hebben.

 

Je krijgt bijvoorbeeld minder last van stress en prikkels, je krijgt meer ruimte voor jezelf en voor anderen, je kunt duidelijker verstaan en aangeven wat je nodig hebt. En daarmee meer genieten; van jezelf, van je lijf, je gevoel, de wereld om je heen, je leven. Het heeft allemaal te maken met leven vanuit aandacht. Dan kun je steeds meer worden wie je in essentie al bent.

 

thebestasthmaremedies.com

Gun jij jezelf die aandacht? Neem dan contact met me op. Een gratis kennismakingsgesprek is altijd mogelijk. Kosten voor dit traject: €400,- (ex BTW, eventueel te bekostigen door de werkgever vanuit het ontwikkelbudget/persoonlijk budget).