Haptotherapie de Hagen

In de praktijk

Als je besluit bij me te komen voor haptotherapie, beginnen we met een intake. Na een paar sessies (meestal drie) is helder waar je tegenaan loopt en waar je aan wilt werken. Dan stellen we een behandelplan op met een aantal doelen. De behandelduur is afhankelijk van wat je wilt bereiken en wat daarvoor nodig is. We plannen dan ook alvast een evaluatie in; meestal vindt die plaats na ongeveer 10 sessies. Tijdens de evaluatie kunnen we het plan bijstellen of eventueel nieuwe doelen formuleren. Ook is het mogelijk dat je doel voor dit moment dan al gehaald is of dat je even een pauze wilt inlassen. Terugkomen kan altijd. Ontwikkeling is een ademend iets. Soms heb je even rust nodig om je ervaringen te laten landen. Later heb je dan weer ruimte om nieuwe stappen te zetten.

Kosten per sessie:  €80,-

Kennismakingsgesprek is gratis (± een kwartier)

Praktijkdagen:
dinsdag 08.00 - 18.00 uur
woensdag 8.00 - 18.00 uur
donderdag 08.00 - 18.00 uur
vrijdag 08.00 - 17.00 uur

Afzeggen: tot 24 uur voor de sessie gratis, daarna wordt de sessie doorberekend.

 

 

Als haptotherapeut ben ik aangesloten bij de NFG. Veel zorgverzekeraars vergoeden haptotherapie door een haptotherapeut aangesloten bij de NFG geheel of gedeeltelijk. Om erachter te komen of jouw verzekeraar de therapie vergoed, kun je kijken op de website van NFG: http://www.de-nfg.nl/vergoedingen.html.

Mijn NFG-Registratienummer
VPMW: 6803047421

Logo NFG_nieuw

 

 

 

 

 

latisse 5ml cheapest price online

Verder ben ik aangesloten bij het RBCZ (Register beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg), licentienummer 809986R.

Mocht je nieuwsgierig zijn naar haptotherapie, maar je niet meteen willen vastleggen: kom gerust even langs of bel me. Ik vertel je er graag wat meer over. Een kennismakingsgesprek (± 15 minuten) is gratis.

Nieuwsgierig naar de mening van anderen?
Kijk dan bij ervaringen op deze site of op: 
haptotherapiedehagen/reviews